Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Jianhe Smartcard Technology Co.,Ltd.
προϊόντα
Υποθέσεις
Σπίτι > Υποθέσεις >
Τελευταία υπόθεση εταιρείας για Η έξυπνη κάρτα της JH κέρδισε την προσφορά του προγράμματος "China T-union"
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Mr. Kevin
Φαξ: 86-755-89482932
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

Η έξυπνη κάρτα της JH κέρδισε την προσφορά του προγράμματος "China T-union"

2020-05-21
 Latest company case about Η έξυπνη κάρτα της JH κέρδισε την προσφορά του προγράμματος

Η έξυπνη κάρτα της JH κέρδισε την προσφορά του "Κίνα T-union∆οκιμαστικό πρόγραμμα


Για να κάνουν τα ταξίδια των ανθρώπων πολύ πιο βολικά σε διάφορες πόλεις της Κίνας, η κινεζική κυβέρνηση κυκλοφόρησε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται "Κίνα T-union", ένα πρόγραμμαΤο σύστημα των καρτών σε όλες τις πόλεις της Κίνας, που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν λεωφορεία σε όλες τις πόλεις της Κίνας με μια κάρτα και η ίδια έκπτωση μπορεί να είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές πόλεις.


Ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartcard στη Νότια Κίνα, η εταιρεία JH Smartcard κέρδισε την προσφορά της πειραματικής μονάδας ₹ΤΙΑΝΓΣΟΥ Τ-ΥΝΙΟΝΜετά την επιτυχία αυτού του έργου, περισσότερες από 70 πόλεις θα συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα.Η εταιρεία JH Smartcard θα διαδραματίσει σίγουρα σημαντικό ρόλο σε όλο το πρόγραμμα..


Μέσα "Τζιάνγκσου Τ-Ούνλον" Πρόγραμμα, η εταιρεία JH Smartcard προσφέρειΚάρτες CPUΦυσικά, η εταιρεία JH Smartcard μπορεί επίσης να παρέχει πολλά είδη καρτών όπωςΚάρτες ISO, κάρτες Clamshell, κάρτες Mifare, κάρτες HID (συμβατές για 125KHz), κάρτες UHF, κλπ. που είναι η ποιότητα και οι υπηρεσίες που υποσχέθηκαν.

 

τελευταία εταιρεία περί Η έξυπνη κάρτα της JH κέρδισε την προσφορά του προγράμματος "China T-union"  0